Filozófiánk

Miért válasszon bennünket? Mert mi hiszünk abban, hogy elégedett lesz. Elégedett lesz a termékekkel és elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Mi prémium kategóriás dermokozmetikumokkal foglalkozunk , ez viszont csak prémium kategóriás kiszolgálással párosulhat. Gyorsan, pontosan, rugalmasan kell dolgoznunk, amihez kedvező árat kell biztosítanunk. Tudnunk kell toleránsnak lenni, tudnunk kell alkalmazkodni a változó vevői igényekhez és el kell ismernünk az esetleges hibáinkat. Ezek nélkül Önök nem választanak minket és nem lesz sikeres a családi vállalkozásunk. Alapelvünk, hogy az a jó üzlet, ami mindkét félnek jó üzlet!

Rólunk

A www.upatika.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője a soproni Szebellédy Gyógyszertár. Patikánk ezen a weblapon kizárólag az URIAGE és APIVITA  kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.                                                                                                                                       Az URIAGE kozmetikumok a jövő nagy lehetőségét rejtik magukban, hiszen egy prémiumkategóriás, feltörekvő, innovatív márka Magyarországon, ami már 20 éve jelen van Franciaországban és áll a bőrgyógyászati kutatás élvonalában. Az URIAGE kozmetikum család 2013-ban jelent meg a hazai piacon, rohamosan fejlődik, terjeszkedik és kiváló, megbízható termékeivel hamar elnyerte a magyar felhasználók elégedettségét. Gyógyszertárunk 2014. őszén kezdte el forgalmazni a termékeket. Rövid idő alatt a legnépszerűbb kozmetikai márkává nőtte ki magát nálunk, amit részben a bőrgyógyászok eredményes terápiájának, részben a sikeres lakossági elégedettségnek köszönhet. Nagyban hozzájárul a termékek népszerűségéhez a mindennapos pozitív visszajelzés, amit a vásárlóink, a családtagjaink osztanak meg velünk, nem beszélve arról, amit a saját tapasztalat jelent.

       Az APIVITA  termékcsalád 2018 nyarán mutatkozott be Magyarországon és szeptemberben az elsők között került a patikánk polcaira. Ez a márka évek óta Görögország első számú természetes prémium kategóriás kozmetikuma, amiben 85-100 % arányban találhatók természetes összetevők. A céget 1972-ben alapította egy görög gyógyszerész házaspár, ami azóta a világ számos pontján ért el sikereket a natúr kozmetikumokat kedvelők körében. Az APIVITÁT az URIAGE termékek hazai forgalmazója vezeti be a piacra, ami garanciát jelent a minőségi termékekre és a színvonalas ellátásra. 

dr. Várnagyi Gergely

dr. Várnagyi Gergely gyógyszertárvezető


Történetünk

Gyógyszertárunk 1970. február 1-én nyílt meg Sopronban a városi rendelőintézet mellett. Már akkor kétműszakos rendben dolgoztak a kollégák, ami azóta sem változott meg. A korszerűen berendezett, nagy forgalmú gyógyszertár a 90-es évek közepéig az import gyógyszerek forgalmazására kijelölt patika volt, ellátva a soproni és a környékbeli intézményeket, szociális otthonokat is. Ez volt a város állandó ügyeletes gyógyszertára.

Gyógyszertárunk mint a város egyik legnagyobb patikája aktívan részt vesz az egészségnevelési programokban, pl. Patika Nap rendezvényein. Rendszeresen végzünk szűrővizsgálatokat, pl. vérnyomás , vércukorszint, koleszterin mérést. Évek óta nagy sikerrel tartunk ingyenes, mikro kamerás hajvizsgálatot. Folyamatosan biztosítunk helyet a gyógyszerész hallgatók nyári ill. államvizsgás gyakorlatához.

1997-ben került sor a gyógyszertár privatizációjára. Addigra az állami tulajdonból önkormányzati tulajdonba került patikát a soproni önkormányzat eladta a patika gyógyszerészeiből alakult betéti társaságnak, aminek személyi jogos gyógyszerésze dr. Kocsis Krisztina, a másik beltag pedig dr. Várnagyi Gergely lett. A gyógyszertár azóta is független, családi gyógyszertárként üzemel. Dr. Kocsis Krisztina 2016 januárjában átadta a személyi jogát dr. Várnagyi Gergelynek.

Megérkezett a webshopjukból érkezett termék. Szeretném jelezni, hogy mennyire elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Gyors, és egyszerű volt a vásárlás a webshopban, a kiszállításnál sem volt késés, a megérkezett csomag is nagyon rendben volt. A termékeikkel is maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm. Így tovább!

Ágnes Székesfehérvár

Tegnap kézhez kaptam a csomagomat, amit Önöktől rendeltem. Nagyon köszönöm, ilyen kedves meglepetés rég ért!

Ildikó Győr

Tegnap délelőtt adtam le rendelésem, ami ma már meg is érkezett - már önmagában ez a gyorsaság külön öröm és említést érdemel. A kedvezményeken felüli akciós ajándéknak (esetemben a micellás arclemosónak) is nagyon örülök. Mindig nagy izgalommal bontogatom a rendelt termékeket, imádom kézbe venni és végre elkezdeni használni őket. Nagyon jókedvem lett tőle, köszönöm szépen!

Éva Szekszárd

Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket. A csomagot ma reggel már át is vettem, nagyszerű napot varázsoltak nekem. :) Maradok hűséges vásárlójuk. :)

Tímea Budapest

Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy az általam megrendelt csomagot ilyen gyorsan kézbesítették, amely számomra rendkívül fontos volt. Külön köszönöm a szeretetet, amit még pluszként bele tettek a csomagba!

Andrea Kecskemét

Én fontosnak tartom a visszajelzést, ezért írom ezt a levelet. Alapvetően is nagyon vártam a csomagot, amit rendeltem. Két nap múlva kaptam meg a csomagot, ami szuper. Meg voltam hatva. Nagyon Boldog és elégedett vagyok, ezen túl mindig Önöktől fogok rendelni, a kedvességük és lelkiismeretes munkájuk miatt.

Zsófia Tata
Facebook

Facebook

Legyen a barátunk és kedveljen minket facebook-on.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Hírlevelünkből megtudhatja a legfrissebb híreinket és legújabb akcióinkat.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Információra, technikai segítségre van szüksége? Rendelése felől érdeklődik?

Tovább
Upatika
Elfelejtette a jelszavát? Ide kattintva kérhet újat
Upatika
Már regisztrált?
Upatika

Elfelejtette a jelszavát?

Kérjük, adja meg az email címét, amivel regisztrált, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

A következő terméket tette a kosarába:

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

250 ml Arclemosó
15 db 22000 Ft
12 termék van a kosárban Fizetendő összesen 12750 Ft

Önnek ajánljuk

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft