A márkáról

Az Uriage dermokozmetikai termékeket élenjáró bőrgyógyászati kutatások alapján fejlesztett összetételek, szabadalmaztatott hatóanyagok és a francia Alpok szívében fakadó különösen jótékony hatású Uriage termálvíz teszi egyedülállóvá. E termál víz különösen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Antioxidáns tulajdonságú, erősíti a barriert és természetes izotóniás összetételének köszönhetően tökéletes ozmózisban van a bőrrel, ezért is mondják: AZ URIAGE A BŐR VIZE. Az Uriage termálközpontban használt jótékony víz beépül minden Uriage termékbe, hogy természetesen hidratálja , nyugtassa és védje a napi igénybevételnek kitett bőrt, még a legérzékenyebbet is.

Az Uriage márka 1992-ben jött létre, nemzetközi hírű bőrgyógyászati szakértelem felhasználásával, az érzékeny bőr igényeinek tökéletes kielégítését célul kitűzve.


Az Uriage termálvíz története

Az ókorban a rómaiak fedezték fel az Uriage forrást és annak jótékony hatásait.

A gallok inváziója után a római katonák megálltak az Alpokban, megpihentek a Belledonne hegytömb lábánál lévő forrásnál, és észrevették, hogy a forrás vizében fürdőző társaik sebei gyorsabban gyógyulnak. A víz gyógyító hatását felismerve döntöttek az első gyógyfürdő felépítéséről.

1823-ban az Uriage birtok tulajdonosa Marquise de Gautheron felépítette a Termál Központot.

Ezt követően 1877-ben ismerte el a Francia Orvostudományi Akadémia az Uriage termálvíz egyedülálló tulajdonságait, a kezelések hatása, a kezelési program és a tudományos vizsgálatok eredményei alapján.

Az 1920-as években Uriage jegyzett, divatos termál fürdővárossá vált. Számos híresség élvezte az Uriage Termál Központ szolgáltatásait, pl. Edmond Rostand, Coco Chanel vagy Colette.

1992-ben bőrgyógyászok közreműködésével új termékeket fejlesztenek ki Uriage márkanév alatt, majd már 2001-ben a céget a dermatológiai laboratóriumok közé sorolják.

A gyártás Uriage-Les-Bainsben, közvetlenül a forrás mellett történik, hogy megőrizzék a termálvíz tisztaságát és a természetes ásványi anyagok gazdagságát. A gyógyszeripar szigorú szabályai szerint készülő termékek gyártási folyamata teljesen nyomon követhető és ellenőrzött.

Egy 2000 éve ismert forrás összes gazdagsága, a 200 éves Uriage bőrgyógyászati központ tudása és a 20 éves Uriage laboratórium vezető bőrgyógyászati kutatásai koncentrálódnak minden Uriage termékben.

Tovább a termékekhez

Megérkezett a webshopjukból érkezett termék. Szeretném jelezni, hogy mennyire elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Gyors, és egyszerű volt a vásárlás a webshopban, a kiszállításnál sem volt késés, a megérkezett csomag is nagyon rendben volt. A termékeikkel is maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm. Így tovább!

Ágnes Székesfehérvár

Tegnap kézhez kaptam a csomagomat, amit Önöktől rendeltem. Nagyon köszönöm, ilyen kedves meglepetés rég ért!

Ildikó Győr

Tegnap délelőtt adtam le rendelésem, ami ma már meg is érkezett - már önmagában ez a gyorsaság külön öröm és említést érdemel. A kedvezményeken felüli akciós ajándéknak (esetemben a micellás arclemosónak) is nagyon örülök. Mindig nagy izgalommal bontogatom a rendelt termékeket, imádom kézbe venni és végre elkezdeni használni őket. Nagyon jókedvem lett tőle, köszönöm szépen!

Éva Szekszárd

Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket. A csomagot ma reggel már át is vettem, nagyszerű napot varázsoltak nekem. :) Maradok hűséges vásárlójuk. :)

Tímea Budapest

Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy az általam megrendelt csomagot ilyen gyorsan kézbesítették, amely számomra rendkívül fontos volt. Külön köszönöm a szeretetet, amit még pluszként bele tettek a csomagba!

Andrea Kecskemét

Én fontosnak tartom a visszajelzést, ezért írom ezt a levelet. Alapvetően is nagyon vártam a csomagot, amit rendeltem. Két nap múlva kaptam meg a csomagot, ami szuper. Meg voltam hatva. Nagyon Boldog és elégedett vagyok, ezen túl mindig Önöktől fogok rendelni, a kedvességük és lelkiismeretes munkájuk miatt.

Zsófia Tata
Facebook

Facebook

Legyen a barátunk és kedveljen minket facebook-on.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Hírlevelünkből megtudhatja a legfrissebb híreinket és legújabb akcióinkat.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Információra, technikai segítségre van szüksége? Rendelése felől érdeklődik?

Tovább
Upatika
Elfelejtette a jelszavát? Ide kattintva kérhet újat
Upatika
Már regisztrált?
Upatika

Elfelejtette a jelszavát?

Kérjük, adja meg az email címét, amivel regisztrált, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

A következő terméket tette a kosarába:

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

250 ml Arclemosó
15 db 22000 Ft
12 termék van a kosárban Fizetendő összesen 12750 Ft

Önnek ajánljuk

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft

Micellás arc- és sminklemosó termálvízzel

10 500 Ft